Pogacars samlede score steg med 3 minutter og 9 sekunder

Comments · 137 Views

Anden runde i Pyrenæerne oplevede, at cykelrytterne konkurrerede hårdt. Mesterskabet i dette løb blev endnu en gang vundet af Pogacar, som vandt det 15. stop. Denne sejr gav Pogacar et kæmpe forspring, og kampen om den gule Cykeltøj billigt ser ud til at være afgjort, og det kan blive svært for Vengergaard at vende den.

Det femtende stop er en bjergetape med en distance på 197,7 kilometer og en højdestigning på mere end 4.800 meter. Målstregen er sat på toppen af ​​HC de Beille-plateauet. Indtil der var mindre end 10 kilometer tilbage af løbet, havde mesterskabsudfordrerne endnu ikke taget affære. Pogacar, iført den nationale mesterskabsuniform, begyndte at angribe mesterskabet. Han fulgte Vengergaard tæt, indtil Pogacar med 5,4 kilometer til mål besluttede sig for at angribe på egen hånd. Selvom Vengergaard forsøgte at svare, fejlede han i sidste ende. Han justerede sin hastighed, men kunne ikke indhente Pogacar og kunne kun se ham gå længere og længere væk.

Pogacar nåede toppen af ​​bjerget i en soloflyvning og øgede sit forspring til 1 minut og 8 sekunder. Dette var hans tredje enkeltsejr i denne konkurrence, og han vandt også den gule tilbud cykeltøj. Det samlede tidsgab mellem de to blev udvidet til 3 minutter og 9 sekunder.